Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zašto ne Jakov?!

''Oni koji smatraju da možda treba glasati Jakova samo zato što je ''novo lice'', a nijesu baš sigurni i lome se, neka ne izlaze na izbore. Tako će bar biti sigurni da nijesu pogriješili''

Piše: Boban Batrićević

Zašto ne Jakov?

– Zato jer je neiskren. I rezervni kandidat, zamjena za Spajića. Koji je još manje iskren jer je lagao toliko otvoreno da se i Jakov morao zacrvenjeti.
– Zato jer se kandidovao za gradonačelnika Podgorice a hoće da bude predśednik Crne Gore.
– Zato što je loš ekonomista. Podigao je plate, ali su se podigle i cijene života. Tako da zapravo nije podigao plate već je ugrozio našu ekonomiju toliko da će taj ekonomski balon pući i država doživjeti bankrot.
– Zato što je sa Spajićem za jedan dan zadužio Crnu Goru koliko iznosi kredit auto-puta. Ne da bi te pare pošle u investicije, no da bi na njihov račun Spajić i Jakov osnovali partiju.
– Zato što želi Crnu Goru uvesti u Open Balkan. A to znači Evropa nikad.
– Zato što je protiv NATO saveza iako to ne smije reći javno. A da Crna Gora nije članica NATO, zamislite što se sve moglo dogoditi 5. septembra.
– Zato što ima rezervnu domovinu.
– Zato što do 2020. nikad nijedno slovo nije rekao o manama DPS-a i devijacijama u crnogorskome društvu.
– Zato što ga podržava Vojislav Šešelj!
Treba li ići dalje?

Oni koji smatraju da možda treba glasati Jakova samo zato što je “novo lice”, a nijesu baš sigurni i lome se, neka ne izlaze na izbore. Tako će bar biti sigurni da nijesu pogriješili.

I zapamtite, ime “Evropa sad” je ukradeno iz Slovenije. Provjerite, izguglajte “Evropa zdaj”. Tako da je sve što se tiče i Spajića i Milatovića prevara, počevši od imena njihove partije pa do svake javne izgovorene riječi. O onima iz VAR sobe još čekamo potvrdu.
Otkucava.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dòclea
30.03.2023-09:25 09:25

Ti si Bobane treba da budeš kanidat. Mi dukljani bi bili svi za tebe. Jakov ims jače škole od tebe ali ti si naš.

Merlin
30.03.2023-11:25 11:25
Reply to  Dòclea

Boban jače udara krušku, može više da popije i pojede… :)

Merlin
30.03.2023-12:18 12:18

Zašto ne Jakov?! Zato što zna nekoliko stranih jezika, zato što je diplomirao na Oxfordu, zato što je živeo i radio na Zapadu..Zato što je mlad i perspektivan, a ti si ljubomoran na njega….