Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Žarko Korać: Svi kojima je Crna Gora na srcu neka glasaju Đukanovića

''Glasanjem za Mila Đukanovića, glasate za nastavak onoga što je danas Crna Gora nezavisna i suverena država koja nikome ništa ne duguje, kao ni ranije u istoriji''

Žarko Korać, poznati beogradski intelektualac i bivši potpredsjednik Vlade Srbije, uputio je podršku aktuelnom predsjedniku Milu Đukanoviću pred drugi krug predsjedničkih izbora.

”Kada su vaši hrabri preci stvorili nezavisnu crnogorsku državu koja je priznata od strane velikih evropskih sila na Berlinskom kongresu, nikome ništa nijesu dugovali, sami su to uradili bez ičije pomoći. Državu ste izgubili stvaranjem Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, obnovili ste je 2006. godine na referendumu”, kazao je Korać.

U nastavku obraćanja bivši poslanik u Skupštini Srbije Korać saopštio je da na ovim izborima građanke i građani Crne Gore odlučuju na vrlo jednostavan način.

”Glasanjem za Mila Đukanovića, glasate za nastavak onoga što je danas Crna Gora nezavisna i suverena država koja nikome ništa ne duguje, kao ni ranije u istoriji”, dodao je on.

Prema njegovim riječima, svi kojima je Crna Gora na srcu, imaju vrlo lak izbor – glasanje za Mila Đukanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve