Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Zakon o slobodi vjeroispovijesti stupio na snagu

Na snagu su stupili i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, Zakon o izmjeni Zakona o radu

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti i set zakona koje je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao 25. januara stupili su danas na snagu nakon što su objavljeni u Službenom listu Crne Gore.

Na snagu su stupili i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, Zakon o izmjeni Zakona o radu.

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima i Zakon o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti stupaju na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom listu Crne Gore.

Podsjetimo, Đukanović je kazao da je potpisao Ukaze o proglašenju zakona nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara.

“Dileme koje sam imao i zbog kojih sam ih vratio Skupštini na ponovno odlučivanje su ostale”, saopštio je ranije predsjednik.

Zakoni su prvobitno izglasani u Skupštini na sjednici 29. decembra, ali ih je Đukanović tada vratio parlamentu na ponovno odlučivanje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve