Povjerenje u politiku, u viziju evropeizacije Podgorice i Crne Gore, daje nam snagu i obavezuje nas da nastavimo dalje. Zajedničkim snagama nastavićemo izgradnju i modernizaciju glavnog grada i države Crne Gore, kazao je Nikola Rakočević, poslanik u Skupštini Crne Gore, odbornik u Skupštini Glavnog grada i člana Predsjedništva DPS.

“Glavni grad je uvijek bio i ostaje vjesnik emancipacije crnogorskog društva. U proteklom periodu na polju razvoja brojnih sadržaja urbane infrastrukture, digitalnih servisa i zaštite životne sredine, urađeno je jako puno. Predanim radom uprave Glavnog grada Podgorica hvata korak sa evropskim gradovima i to činimo veoma uspješno. Projekat Podgorica na dva točka, punionica za električne automobile, Plan održive urbane mobilnosti nude ekološku i modernu viziju daljeg razvoja infrastrukture u glavnom gradu”, kazao je Rakočević.

Glavni grad je, ističe on, oživio centar Podgorice brojnim zabavnim i umjetničkim sadržajima, koncertima i festivalima.

“Centar je opet mjesto okupljanja svih generacija. Unapređujemo takođe i kvalitet pružanja usluga komunalnih i administrativnih usluga kroz uvođenje digitalnog i smart koncepta i idemo u korak sa najrazvijenijim gradovima Evrope”, naveo je Rakočević.

Grad je takođe ozelenjen.

“Obnovili smo brojne parkovske površine, uredili nove i udahnuli život zaboravljenim kutcima našeg grada. I postignuto je jako mnogo, zahvaljujući i vama poštovani sugrađani. Povjerenje u politiku, u viziju evropeizacije Podgorice i Crne Gore, daje nam snagu i obavezuje nas da nastavimo dalje. Zajedničkim snagama nastavićemo izgradnju i modernizaciju glavnog grada i države Crne Gore”, poručuje Rakočević.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve