Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

ŽAD Danilovgrad: Puna podrška Milu Đukanoviću

U Danilovgradu je sinoć održan Opštinski odbor Ženske alijanse DPS-a Danilovgrad, predsjedavala je Tanja Bošković, a na sjednici su razmatrani realizacija izbornog programa DPS Danilovgrad i aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

Ženska asocijacija Danilovgrada (ŽAD) dala je punu podršku predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću kao, kako je saopšteno, čovjeku koji Crnu Goru vodi u napredak.

Naime, u Danilovgradu je sinoć održan Opštinski odbor Ženske alijanse DPS-a Danilovgrad, predsjedavala je Tanja Bošković, a na sjednici su razmatrani realizacija izbornog programa DPS Danilovgrad i aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

“Predsjednica OO DPS Danilovgrad Zorica Kovačević je upoznala prisutne sa aktivnostima koje su sprovedene i koje se sprovode od strane lokalne samouprave u cilju realizacije izbornog programa. ŽAD Danilovgrad je izrazio zadovoljstvo stepenom realizacije izbornog programa, te dao punu podršku nastavku aktivnosti koje se kontinuirano sprovode na dobrobit Danilovgrađana, ali i cjelokupne Crne Gore. Posebno je istaknuta i konstantna podrška Vlade Crne Gore svim projektima u Danilovgradu”, saopšteno je iz DPS.

Podrška lideru DPS-a: Sa sjednice

Rad i dugogodišnji napredak lokalne samouprave najbolja su reklama DPS-a, te je, kako je saopšteno, ocijenjeno da fijasko protesta opozicije u Danilovgradu nije bio neočekivan, budući da Danilovgrađani, kao i ostali Crnogorci prepoznaju i razlikuju rad od nerada.

“U tom pravcu, puna podrška je data predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću kao čovjeku koji Crnu Goru, a time i Danilovgrad vodi u ekonomski napredak i prosperitet. Na taj način, saglasne su članice ŽAD Danilovgrad, želimo pružiti svesrdnu podršku svim aktivnostima DPS na lokalnom i državnom nivou”, saopštio je DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve