Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Za tribinu koalicije Prava stvar u Mrkojevićima se tražilo mjesto više

Na tribini su govorili nosilac liste Dušan Raičević, predsjednik OO DPS Bar Mladen Đuričić, poslanici u Skupštini Crne Gore, Draginja Vuksanović, Danijel Živković, dr Jevto Eraković i Mevludin Nuhodžić

Predstavnici pobjedničke koalicije u Baru, na čelu sa Dušanom Raičevićem juče su obišli Mjesnu zajednicu Mrkojevići. Oni su u razgovoru sa mještanima naselja Brkanovići, Seferovići i Pelinkovići prezentovali Izborni program naše liste i upoznali sa daljim planovima za razvoj ovog dijela barske opštine, navodi se u saopštenju liste “Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar”.

Kako su naveli, predstavnici pobjedničke koalicije, obišli su radove koji se trenutno izvode u Pašinoj ulici.

“Opština Bar, je u proteklom četvorogodišnjem periodu investirala velika sredstva u realizaciju infrastrukturnih projekata u Mrkojevićima. Ovaj trend će se nastaviti još jačim intenzitetom nakon 23. oktobra”, istakli su u saopštenju.

Foto: DPS

Na tribini je poručeno da će pažnja biti posvećena daljem razvoju poljoprivrede i turističkih potencijala Mrkojevića, dok će se dodatni napori uložiti kako bi se najvažniji infastrukturni projekat, koji se odnosi na rekonstrukciju regionalnog puta kroz Mrkojeviće realizovao.

Nakon obilaska, organizovana je tribina kojoj je prisustvovalo više od 300 podržavaoca “Koalicije Prava stvar, Zajedno Bar”, na čelu sa Dušanom Raičevićem.

“Svojim prisustvom, mještani Mrkojevića su još jednom pokazali da su na strani prave politike i pravih vrijednosti koje nemaju alternativu”, navodi se u saopštenju.

Na tribini su govorili nosilac liste Dušan Raičević, predsjednik OO DPS Bar Mladen Đuričić, poslanici u Skupštini Crne Gore, Draginja Vuksanović, Danijel Živković, dr Jevto Eraković i Mevludin Nuhodžić.

Takođe, na listi se nalazi pet predstavnika Mrkojevića i to: Asim Andrić, Omer Vukić, Adela Kalamperović, Alisa Pelinković i Samir Škrijelj.

“Mještani Mrkojevića su pokazali da ovi pravi ljudi, okupljeni oko pravih vrijednosti i radeći samo prave stvari za svoje mjesto, grad i državu, imaju apsolutnu podršku za ostvarivanje još jednog odličnog izbornog rezultata i apsolutnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima za dalji nastavak razvoja Mrkojevića”, kazali su iz “Prava stvar – Zajednio Bar”.

Foto: DPS

Sinoć je, ističu, još jednom poslata poruka važnosti očuvanja građanskog i multietničkog sklada, po kom je Bar naširoko poznat.

Mrkojevići su se odlučili za dalji razvoj i napredak, za realizaciju investicija, za bolje sjutra. Za prave ljude, za Pravu stvar – Koaliciju Zajedno Bar – Dušan Raičević! Zaokruži 8!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve