Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Za budućnost Zete Demokratama: Naša ponuda i dalje stoji, pozivamo vas da se vratite pregovorima

Navode da se DF nikad nije bavio ucjenama te poručili da njihova ponuda i dalje stoji

Naša ponuda prema vama za ove tri funkcije i dalje stoji i mi vas pozivamo da se vratite za pregovarački sto, i da, na bazi izbornih rezultata i povjerenja građana, zajedno služimo interesima građana Zete, poručili su iz Koalicije “Za budućnost Zete” u reagovanju na navode Demokratske Crne Gore.

“Uvažene kolege iz Demokrata, ne vidimo razlog vašem iznenađenju budući da smo vam na našem posljednjem sastanku od šest raspoloživih i najbitnijih funkcija izvršne vlasti, vama ponudili tri, i to pozicije: potpresjednika Opštine, sekretara Skupštine, potpredsjednika Skupštine, dok bi našoj koaliciji, zajedno sa SNP-om, pripale preostale tri funkcije”, saopštili su iz Koalicije.

Podsjetili su na rezultate lokalnih izbora.

“Pritom vas podsjećamo da ste vi na nedavno završenim izborima osvojili 21 odsto, a naša koalicija sama skoro 50 odsto, što je 250 odsto više u odnosu na vas, te stoga smatramo da je naša ponuda bila i više nego korektna, drugarska, bratska i zetska, a na nju od vas nismo dobili ni odgovor”, dodaju iz Koalicije.

Navode da se DF nikad nije bavio ucjenama te poručili da njihova ponuda i dalje stoji.

“Mi iz DF-a nismo nikad nikog ucjenjivali, samo smo mi bili ucjenjivani, o čemu svjedoči cjelokupna crnogorska javnost. Što se nas tiče, mi smo i dalje otvoreni za dogovor s vama, i bićemo spremni da podijelimo odgovornost za vršenje vlasti u našoj Zeti, i da je gradimo u korist svih njenih građana. Naša ponuda prema vama za ove tri funkcije i dalje stoji i mi vas pozivamo da se vratite za pregovarački sto, i da, na bazi izbornih rezultata i povjerenja građana, zajedno služimo interesima građana Zete”, zaključili su iz Koalicije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve