Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Za budućnost Nikšića: Biće zaustavljena pljačka i siromašenje građana

Tomić navodi da su duboko svjesni da se, kako su kazali, od DPS-a uvijek može očekivati neočekivano.

Na loklalnim izborima u Nikšiću 14. marta biće zaustavljena pljačka i siromašenje građana, kazao je član medijskog tima koalicije”Za budućnost Nikšića” Spasoje Tomić, funkcioner NSD i DF.

Tomić navodi da su duboko svjesni da se, kako su kazali, od DPS-a uvijek može očekivati neočekivano.

“Tako je i ovog puta. Vršilac dužnosti gradonačelnika Nikšića Milutin Simović usudio se da priča o penzionerima. Milutin kao i svaki loš političar pokušava da podiđe penzionerima demagoškom pričom, zaboravljajući da 90 odsto njih jedva preživljava zahvaljujući upravo partiji koju on predstavlja”, navodi Tomić.

On ističe da je politika DPS-a zaslužna samo u tome da penzionera u budućnosti skoro da neće ni biti, jer su, kako dodaju, građani zbog dugogodišnje nezaposlenosti fizički u nemogućnosti da dostignu staž za penziju.

“Ono u šta smo svakako sigurni, u šta smo se uvjerili ovih dana, jeste da će penzioneri svoj glas i svoje povjerenje dati koaliciji ‘Za budućnost Nikšića’, daće glas za budućnost svoje djece i svoje unučadi, jer ne bi bilo normalno da daju glas ljudima poput Simovića koji su decenijama ljude ostavljali bez posla i bez perspektive. Simović i družina biće zaustavljeni, biće zaustavljena njihova pljačka i siromašenje građana! Nikšić mora otjerati u prošlost i jednom za svagda završiti sa onima koji su ga uništavali”, navodi Tomić.

Kaže da Simović i lista koju predstavlja ne zaslužuju ni jedan glas.

“Jer je Simović sa svojom DPS NKT ekipom koristio pandemiju kako bi ljude koji su bili zatvoreni u kućama pokušao da kupuje! Pa samim tim se postavlja pitanje da li postoji veći moralni pad od toga da neko koristi nesreću u političke svrhe, za sticanje političkih poena. Svakako 14 mart je blizu, sloboda za Nikšić je blizu, bolja budućnost Nikšića je blizu a poraz DPS je neminovan”, zaključuje Tomić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Smece
27.01.2021-11:51 11:51

Gradjane Niksica ne mozete prevarit vasim lazima i BUDUCNOSTI -jedino ste dobri za sirenje Nacionalizma -Primjer Berane Najvisi pljackasi i nacionalisti !

Nikšićanka
27.01.2021-12:26 12:26

Aman ,Spasoje,sama nas ti i tvoji pajtasi ne spasavajte!Imao si ti sta prece da spasavas pa si pustio niz vodu….ti i tvoji partijski frendovi ste obicni nacionalisti!Daleko vam kuca od nas!