Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vurušić: Šizofrena situacija u slučaju Sadikovića

Čitajući naslove u medijima teško je utvrditi detalje događaja u Bijelom Polju, koji je okarakterisan kao napad na novinara Sadikovića, ističe Vurušić

Donošenje zaključaka na osnovu pretpostavki i dodatno politizovanje napada na Seada Sadikovića samo oslikavaju političko stanje u Crnoj Gori, kazao je hrvatski novinar Vlado Vurušić u izjavi za Gradski radio.

Čitajući naslove u medijima teško je utvrditi detalje događaja u Bijelom Polju, koji je okarakterisan kao napad na novinara Sadikovića, ističe Vurušić.

Imamo suprotne izvještaje od strane različitih medija. Takav pristup dodatno dovodi do šizofrene situacije u slučaju Sadikovića“, zaključuje Vurušić.

Politizovanjem cijele situacije i nazivanjem pripadnika patriotskog skupa nacionalistima dodatno se pogoršava objektivan pristup ovom slučaju, dodaje Vurušić.

„U nekim izvještajima spominje se patriotski skup, ali od strane pojedinih medija okarakterisani su kao nacionalisti i huligani, koji koriste situaciju.“, dodaje Vurušić.

Vurušić u izjavi za Gradski radio ističe da se posvećivanjem pažnje pretpostavkama, a ne istrazi dodatno politizuje slučaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve