Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vulin: Poreski dug MCP biće pokriven

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Vlada Crne Gore morati da nađe neko drugo opravdanje za, kako je naveo, otimanje imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi umjesto naplate poreskog duga

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Vlada Crne Gore morati da nađe neko drugo opravdanje za, kako je naveo, otimanje imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi umjesto naplate poreskog duga.

Aleksandar Vulin (foto: Beta)

Reagujući na izjavu crnogorskog premijera Duška Markovića da “Mitropolija crnogorsko-primorska ne ispunjava poreske obaveze i da ih u tome neće podučavati niko, pa ni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić”, Vulin je rekao da će Vučić pomoći Srpskoj pravoslavnoj crkvi i da će njen “poreski dug, pravi ili lažni, biti pokriven”, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

“Da je cilj Vlade Crne Gore stvarno izmirenje duga, ova vijest bi ih obradovala. Umjesto zahvalnosti, napad na Vučića. Cilj Vlade Crne Gore nije ni plaćanje duga, ni poštovanje zakona. SPC treba oduzeti imovinu, a Srbima pamćenje”, naveo je Vulin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve