Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vulin odgovorio Abazoviću: Samo Crna Gora može da ima Dritana

Ne znam ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbjednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici, odgovorio je Vulin crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako ja mislim da nema svaka Vlada Dritana, to može da ima samo Crna Gora, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je dodao i da misli da ne bi valjalo da Crna Gora ima Vulina u Vladi.

„Ako ne znate zašto, pitajte Zvicera, Kavčane, Škaljare. Ne znam ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbjednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici. Taman toliko da im se da vremena da se predomisle i vrate nazad, prije nego uprljaju sebe ulaskom u Srbiju, državu genocida koja po njihovom glasanju i izjavama samim svojim postojanjem preti Crnoj Gori. Nije zato nekorektno dati priliku uvaženim poslanicima da na granici razmisle da li su im važniji politički principi za koje glasaju ili nekretnine koje posjeduju u Srbiji, na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine“, odgovorio je Vulin crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću.

Podsjećamo, Abazović je izjavio ranije da svaka Vlada ima svog Vulina i da je nekorektno zadržavanje crnogorskih poslanika na srpskoj granici koji su u parlamentu Crne Gore glasali za rezoluciju po kojoj je Srbija genocidna država.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
06.07.2022-20:54 20:54

Ej alo VULIN smanji ton na CG nije niko reka da je SRBIJA to sto ti tvrdis nego CETNICI -KARADZIC..-MLADIC za to sto si reka treba krivicno da odgovaras i VUCIC DA TE SMIJENI NIJESI TI ZA MINISTRA NEGO ZA DOBROTE k

KLEMENTINA
06.07.2022-21:08 21:08

AKO VULIN KARAKTERIŠE TVOJ INTELEKT NA NjeEOV NAČIN ONDA BI TREBAO DIPLOMU ODLOŽIT NA NEKO MRAČNO MJESTO.

Mkj
06.07.2022-22:13 22:13

Imate i vi bitangi, i to dosta..