Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović: Trn smo u oku vlasti u Tivtu

Da je Hrvatska građanska inicijativa trn u oku lokalnoj vlasti u Tivtu potvrđuje i namjera da ih istjeraju i iz Doma kulture u Donjoj Lastvi. O tome su iz partije obavijestili državu Hrvatsku

Hrvatska građanska inicijativa u Tivtu pod pritiskom je predsjednika Opštine Željka Komnenovića koji je najavio njihovo prinudno iseljenje iz partijskih prostorija u centru grada.

Takvu odluku iz opštinske administracije opravdavaju navodnim dugom HGI od 65 hiljada eura, što iz te partije demantuju.

“Mi im dugujemo sve ukupno u preciznom iznosu 0 eura za to što nas optužuju. Ako neki misle u lokalnoj samoupravi, koji su prvi put došli u toj poziciji da se nešto pitaju, pa ako su sad umislili da će se pitati za te stvari i da se igraju politike i na toj razini- grdno se varaju”, kazao je za Gradsku televiziju predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović.

Iz HGI tvrde da je ipak riječ o ucjeni.

“Politički Vas ucjenjuju uvijek oni koji imaju pomanjkanje iskustva i znanja, ali zapravo i samouvjerenosti. Da smo mi željni vlasti, pa mi bi sad pohrlili u vlast. Sad da tražimo bilo što dali bi nam, samo da oni zadrže te foteljice, ali mi nijesmo takvi”, istakao je Vuksanović.

Da je Hrvatska građanska inicijativa trn u oku lokalnoj vlasti u Tivtu potvrđuje i namjera da ih istjeraju i iz Doma kulture u Donjoj Lastvi. O tome su iz partije obavijestili državu Hrvatsku.

“Mi smo ga prije deset godina obnovili. Kad kažem mi mislim na Hrvatsku organiziranu zajednicu i sada tim i takvima je probleme Dom kulture u Donjoj Lastvi koji je živ. Imaju Dom kluture u Lepetanima, Gradiošnici, Krašićima koji zjape puni prašine prazni, za koje malo ko i zna. Njima je interesantan ovaj Dom kulture u Donjoj Lastvi”, kazao je Vuksanović.

Vuksanovića ne čude napadi iz gradske uprave jer se, kako kaže, davljenik hvata za slamku.

“Lokalna vlast želi da po svaku cijenu zadrži svoje funkcije i fotelje i neodgovorno se odnosi prema građanima. Ne, oni sad nas ucjenjuju i žele da kažu da smo mi krivi što ne mogu oni pozlatiti Tivat kako bi ga inače pozlatili, samo da imaju tog jednog odbornika. Za kraj godine Komnenović i administracija mogu pozlatiti Tivat jedino ukrasima u toj boji koji će blještati pored mora uz onu narodnu “Nije zlato sve što sija”, zaključio je Vuksanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve