Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković zakazala sastanak opozicije za ponedjeljak

Na sastanak su pozvani predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, predsjednik Demosa Miodrag Lekić, predsjednik URA Dritan Abazović, predsjednik Kluba nezavisnih poslanika Aleksandar Damjanović kao i poslanik i član Odbora za izbornu reformu Neđeljko Rudović

Predsjednica Socijaldemokratske partije  Draginja Vuksanović Stanković zakazala je za 9. septembar sastanak predsjednika opozicionih partija i predstavnika poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za dijalog oko obezbjeđivanja uslova za održavanje fer i demokratskih izbora, saopšteno je iz SDP.

Draginja Vuksanović Stanković

Na sastanak su pozvani predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, predsjednik Demosa Miodrag Lekić, predsjednik URA Dritan Abazović, predsjednik Kluba nezavisnih poslanika Aleksandar Damjanović kao i poslanik i član Odbora za izbornu reformu Neđeljko Rudović.

“SDP se nada da će susret biti prilika da lideri opozicionih političkih partija i predstavnici poslaničkih klubova razmjene mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji i modelima saradnje u susret dijalogu koji se očekuje”, navedeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve