Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Zakasnili ste Apostoli, ništa vam crnogorsko nije sveto

Zatim je navela da je sramno od predstavnika nove vlasti, da polažu vijenac kralju Nikoli, jer su oni ti isti, koji slave pad Podgoričke Skupštine

Poslanica SDP-a, Draginja Vuksanović Stanković, putem svog Twitter naloga oglasila se povodom polaganja vijenca na spomenik Kralja Nikole od strane predstavnika nove vladajuće većine, komentarišući, da je jako licemjerno da oni koji slave veleizdajničku Podgoričku Skupštinu, danas polažu vijenac.

“Zakasnili ste Apostoli! Namjerno i svjesno, jer vam ništa crnogorsko nije sveto! Kralj Nikola je umro u egzilu 1.marta, a ne 2.marta”, poručila je poslanica SDP-a.

Zatim je navela da je sramno od predstavnika nove vlasti, da polažu vijenac kralju Nikoli, jer su oni ti isti, koji slave pad Podgoričke Skupštine.

“Drugo, licemjerno je i sramno da oni koji slave veleizdajničku Podgoričku Skupštinu 1918., čijim odlukama je detronizovan Kralj Nikola i dinastija Petrović i izvršena aneksija CG, danas polažu vijenac na grob Gospodara koji nikada nije priznao odluke te skupštine”, istakla je ona.

Potom je poručila da će se ubrzo stati političkom licemjerstvu na kraj.

“Postoji i postojaće Crna Gora, a političkom licemjerstvu i raznim prevarama po dubini staćemo na put, borbom za demokratsku i građansku Crnu Goru. Da je vječna Crna Gora”, zaključila je Stanković Vuksanović u objavi na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Huso
02.03.2021-13:24 13:24

Gospodjo Vuksanovic Njihovi preci su ga pocerali u EGZIL danas dosli da provociraju CRNOGORCE UZ KORDON POLICIJE !

CRMNICANKA
02.03.2021-13:27 13:27

Neka vas bude sramota Crnogorci da Crnu Goru najviše brani jedna CRNOGORKA!

Roro
02.03.2021-13:36 13:36

Jesi li se prčila danas?

Nikola
02.03.2021-23:43 23:43
Reply to  Roro

Jesu tvoje kastigulje grupno sa mnom…….ne sjekiraj se sve su im rupe podmirene i bice srecne 100% :))))