Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Vlast sjednicu zakazala u dogovoru sa samom sobom

Istakla je da su akteri nove vlasti zakazali sjednicu u međusobnom dogovoru

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković je na današnjoj sjednici skupštinskog Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje saopštila da je aktuelna vlast u samo četiri dana promijenial odluku o konsultativnom saslušanju aktuelne ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović.

“Na sjednici gdje smo mi iz SDP-a, zahtijevali konsultativno saslušanje, bio je kvorum. Na toj sjednici vi ste zajedno sa poslanicima iz Demokratske Crne Gore glasali, sa mnom da se zakaže sjednica, na kojoj će se održati saslušanje uvažene ministarke zdravlja sa saradnicima”, kazala je Poslanica SDP-a.

Zatim je ukazala da su se stvari drastično promijenile, samo nakon četri dana.

“Samo četri dana nakon toga, nakon što su se pojavile ostale kolege iz opozicije, vi ste glasali suprotno, viste glasali suprtotno samom sebni i niste podržali da se i održi sjednica saslušanja”, dodaje Vuksanović Stanković.

Istakla je da su akteri nove vlasti zakazali sjednicu u međusobnom dogovoru.

“Ovu sjednicu zakazali ste u dogovoru, sa samim sobom, ovo su ozbiljne tematke sjednice koje se dogovaraju sa kolegama poslanicima. Vi ste je dogovarali sa samim sobom”, zaključila Vuksanović Stanković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve