Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Bratić putuje o trošku građana, dok je već 1.000 učenika i desetine nastavnika zaraženo

Vuksanović Stanković smatra da je bježanje od odgovornosti, skupštinskih saslušanja, odgovaranja na pitanje poslanika, uz postavljanje nesposobnih ali i neonacističkih simpatizera na rukovodeća mjesta, uz neprekidna službena putovanja jedino po čemu će građani pamtiti ministarku Vesnu Bratić

Podatak da Vesna Bratić, ministarka prosvjete, kulture, nauke i sporta veći dio ovog mjeseca provodi na službenim putovanjima, nikoga u Crnoj Gori ne može iznenaditi.

Navodni “eksperti” u Vladi su svoj posao shvatili prvenstveno kao dobru mogućnost da realizuju neke svoje turističke želje o trošku građana, pa tako stižu od Rusije, preko Japana do Amerike, hodočaste po Svetoj Gori i Izraelu, dok su im puna usta smanjenja troškova i čuvanja budžeta, ocijenila je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

– U sred epidemije korona virusa, kada je već skoro 1000 učenika i desetine nastavnika zaraženo, kada uprave škola i roditelji očekuju proaktivan pristup resorne ministarke, ona je odlučila da je važnija posjeta Omladinskom festivalu u Orenburgu. Sve to u situaciji u kojoj prva saradnica Bratić za osnovno obrazovanje Slavica Ilinčić u tv emisiji na pitanje zašto se nije vakcinisala odgovara da “nije i da je to njena intima – kazala je ona.

Vuksanović Stanković smatra da je bježanje od odgovornosti, skupštinskih saslušanja, odgovaranja na pitanje poslanika, uz postavljanje nesposobnih ali i neonacističkih simpatizera na rukovodeća mjesta, uz neprekidna službena putovanja jedino po čemu će građani pamtiti ministarku Vesnu Bratić.

– Zbog desetina hiljada učenika i njihovih zabrinutih roditelja je, međutim, od izuzetne važnosti da se resorno ministarstvo, ako u njegovom rukovodećem kadru ima iole odgovornih, pod hitno uključi u rješavanje problema, prije nego bude tragičnih posljedica – zaključila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve