Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Veće zlo od politike koju sprovodi Bratić u obrazovnom sistemu nije bilo od 1918. godine

Poštuje, kako kaže, svačiji stav u parlamentu.

Veće zlo i većeg neprijatelja od politike koju sprovodi Vesna Bratić u obrazovnom sistemu Crne Gore nije bilo od 1918. godine, istakla je poslanica SDP-a, Draginja Vuksanović Stanković.

“Jednom prilikom sam ovdje rekla da nikada neću dozvoliti da se vrijeđa ugled i čast moje države. Smatram da je velika uvreda za Crnu Goru kada bilo ko iz poslaničkih klupa kaže da je Vesna Bratić svijetla tačka. Zato što mi smatramo da najveće zlo i navjeća tragedija koja je mogla da zadesi Crnu Goru od 1918. godine upravo politika koju sprovodi ministarka Vesna Bratić, da je pogubna za kulturni, prosvjetni, obrazovni sistem Crne Gore i za sve ono što gradi crnogorski identitet”, rekla je Vuksanović Stanković u parlamentu.

Poštuje, kako kaže, svačiji stav u parlamentu.

“Svako može da misli kako god hoće. Mi se politički i ideološki razlikujemo ili ne, ali ako u nekom stavu postoji izjava koja predstavlja uvredu za Crnu Goru, onda tu treba da reagujemo. Veće zlo i većeg neprijatelja od politike koju sprovodi Bratić u obrazovnom sistemu Crne Gore nije bilo od 1918. Ali, to je odlazeća ministarka, odlazeća Vlada. Doći će vrlo brzo vrijeme kada će svako snositi odgovornost za ono što je uradio ovoj državi”, istakla je poslanica SDP-a dodajući da isto misli za Vladu kao što misli za Vesnu Bratić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
20.12.2021-17:41 17:41

Ja sam istog misljenja..pitam sto ostali Crnogorci ne komentarisu kao Draginja..??

NIKOLA
20.12.2021-18:10 18:10

Gospodjo Vuksanovic vjerujte da ovom zlu koje je nasrnulo na CRNOGORCE I CRNU GORU ka hijne na les jedina si ti spas CRNE GORE koja SMIJES  i MOZES unistit umisljenu karijeru ZLIM CETNICIMA !

Backovic E.
20.12.2021-21:39 21:39

Gospdja Vuksanovic Stankovic bas i nije u potpunosti u pravu. Naime, gospodja zena cetnik nije najvece zlo, blago je to receno. Ona je zlo epskih razmjera jer to zlo udara u same temelje CG, u obrazovanje mladih. Ona ih indoktrinira neistinama i guslarskom isorijom!! Pa vidite samo kakva je kreatura i moron rektor Univerziteta Crne Gore!! Kako je to uopste moguce……ali sve se moze cetnicke ruke kada se posloze…….

Lada
20.12.2021-22:51 22:51

Bože, kad ce otici Vesna Bratic i njezini bijesni psi.
Draginji je svaka riječ na mjestu. Svima im ona lijepo očita lekciju.