Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković u Tivtu: Rasprodaju aerodrome, a građane niko ništa ne pita

Dok je SDP bio u vlasti bilo je mnogo pokušaja od strane DPS da se otudje aerodromi kao jedan od ključnih resursa ove države

Predsjednica Socijaldemokatske partija Draginja Vuksanović Stanković posjetila je Tivat u okviru kampanje “Crna Gora u pokretu”, a jedno od ključnih pitanja koje su građani apostrofirali je pitanje budućnosti Aerodroma Tivat.

Draginja Vuksanović Stanković

“Dok je SDP bio u vlasti bilo je mnogo pokušaja od strane DPS da se otudje aerodromi kao jedan od ključnih resursa ove države. Nikada u tome nijesu uspjeli jer smo im uvijek stavljali do znanja da ni po koju cijenu nećemo dozvoliti rasprodaju aerodroma koja suštinski znači da se novac građana i ogroman profit ove kompanije sliva u džepove privilegovanih”, izjavila je predsjednica SDP.

Kako je istakla, krenulo se u rasprodaju aerodroma a da niko građane Tivta o tome ništa nije pitao.

“Oni će sklapati milionske poslove i rasprodavati aerodrome, oni će uz to otimati i vašu zemlju i misle da vi o tome treba da ćutite. SDP nikada nije ćutao kada je trebalo braniti dobra ove zemlje od njihovih rasprodaja I štetnih privatizacija, pa neće ni sada. Prije dvije godine pokrenuli smo peticiju da se vi gradjani Tivta pitate o vašem aerodromu i prikupili veliki broj vaših potpisa. Nastavljamo sa tom akcijom i tražimo vašu podršku da zajedno stanemo na put otuđenju aerodroma. Tražimo pravo da se gradjani Tivta pitaju i sami odluče o sudbini aerodroma”, navela je Vuksanović Stanković.

Predsjednica SDP je takođe podsjetila i na poklanjene miliona eura poreskog novca vlasnicima Porto Montenegra od strane lokalne vlasti.

“Dok naši penzioneri primaju mizerne penzije, dok nam je minimalna zarada najmanja u regionu, dok nam ljekari i omladina odlaze, a prosvjetari žive od ispodprosječnih plata, naša vlast poklanja bogatašima milione eura našeg novca. Nemamo ništa protiv da se grade rizorti kao što je Porto Montenegro ali imamo da se vlasniku oprašta dug na ime komunalija od skoro šest miliona eura. Umjesto da se tim novcem finansiraju novi vrtići, škole, domovi zdravlja, saobraćajnice vi, gradjani Tivta, ste odlukom naše vlasti taj vaš novac dali investitorima multimilionerima”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve