Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković u Rožajama: Zajedno idemo u nove pobjede da se izborimo za Crnu Goru

U brojnim razgovorima koji su obavljeni sa građankama i građanima Rožaja i sa predsjednikom Opštine gospodinom Rahmanom Husovićem razgovarano je o razvoju Rožaja, budućnosti ovoga kraja i prosperitetu koji Rožaje treba da imaju kao multietnička i građanska sredina

Kandidatkinja SDP-a na predsjedničkim izborima Draginja Vuksanović Stanković posjetila je Opštinu Rožaje.

U brojnim razgovorima koji su obavljeni sa građankama i građanima Rožaja i sa predsjednikom Opštine gospodinom Rahmanom Husovićem razgovarano je o razvoju Rožaja, budućnosti ovoga kraja i prosperitetu koji Rožaje treba da imaju kao multietnička i građanska sredina.

Građani Rožaja iskazali su punu podršku predsjedničkoj kandidaturi poslanice Vuksanović Stanković.

Zajednički napori 90-ih godina da se sačuva mir i odbrani građanski i multietnički karakter države Crne Gore, ogroman doprinos obnovi nezavisnost i sada opet zajednička borba da vratimo stabilnost i pokrenemo procese evropskih integracija, su ciljevi koje dijelimo i koje nas motivišu i okupljaju.

“Zajedno idemo i u nove pobjede da se izborimo za Crnu Goru, za jednakost svih ljudi ali i za jednakost regiona, za očuvanje posebnosti ali i za građenje zajedništva. Te vrijednosti su u srcu Rožaja i su srcu svakog građanina i građanke Crne Gore koje vole svoju zemlju”, kazala je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve