Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Sve sam troškove platila, Knežević saopštava laži

Vuksanović Stanković tvrdi da Knežević laže

Predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković demantovala je tvrdnje odbjeglog tajkuna Duška Kneževića da nije izmirila dugovanja u hotelu Princess u Baru, koji je u Kneževićevom vlasništvu.

Draginja Vuksanović Stanković

Naime, odbjegli Knežević je saopštio da su vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i njegova supriga Draginja Vuksanović Stanković bili stalni gosti u njegovom hotelu u Princess u Baru i da su imali VIP kartice, kao i da im ništa nije fakturisano već su te dugovove otpisivali na račun troškova i reprezentacije.

Vuksanović Stanković tvrdi da Knežević laže.

“U posljednih sedam  godina od kada obavljam funkciju poslanika Skupštine Crne Gore, u hotelu Princes sam boravila ukupno tri puta. Dva puta povod je bio odlazak sa maloljetnom kcerkom na bazen, dok je treći put povod bio porodična rođendanska večera moje majke. Naravno, sve troškove prema hotelu uredno sam izmirila, kao i moja majka povodom njene rođendanske večere”, poručila je ona.

Razumijem, kaže da je, nažalost, u crnogorskim prilikama politika pogodno tle za različite diskvalifikacije. Pa tako i ovim povodom.

“Radi  javnosti i crnogorskih građana saopštavam da se radi o najobičnijim lažima. Naravno i ovakve podmetačine će proći, ali radi građana i javnosti, zbog javne funkcije koju obavljam, bila sam dužna da reagujem jer se moje ime spominje u kontekstu najprizemnijih neistina”, kazala je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve