Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Spremni smo da se uhvatimo u koštac sa problemima

Opštinski odbor Socijadlemokratske partije u Beranama održao je u subotu devetu redovnu izbornu konvenciju, na kojoj je izabrano 25 članova novog saziva OO

Opštinski odbor Socijadlemokratske partije u Beranama održao je u subotu devetu redovnu izbornu konvenciju, na kojoj je izabrano 25 članova novog saziva OO.

foto SDP

Predsjednik OO SDP Mirko Pavićević je istakao da SDP u Beranama u proteklom periodu bavila prije svega ekonomskim i socijalnim temama kao i ukazivanjem na posljedice štetnih privatizacija.

“Imali smo proaktivan pristup u prethodnom periodu, kroz medijsku kampanju ukazivali na probleme našeg grada, obilazili mjesne zajednice i trudili se da približimo ključne odrednice socijalno-ekonomske politike SDP našim sugrađanima. Sve ovo je rezultiralo povećanim brojem novih članova što danas potrvđujemo i kroz formiranje 8 mjesnih odbora”, istakao je Pavićević.

Predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković navela da je evidentan rast podrske SDP u svim djelovima Crne Gore pa i u Beranama u što se mogla uvjeriti i tokom posjete gradu u sklopu kampanje “Crna Gora u pokretu”.

“Kroz navedenu kampanju obišli smo svaki dio Crne Gore i naišli na veliku podršku politici SDP koja je isključivo usmjerena na životne probleme građana, na pitanje ekonomskog standarda, zarada, penzija, smanjenja opterećenja na poslodavce, smanjenja PDV na struju i mnogih drugih inicijativa koje smo pokrenuli” izjavila je predsjednica SDP.

Ona je naglasila da Crna Gora mora imati jasan odgovor na velike socioekonomske probleme građana, posebno na sjeveru države.

“Imamo trend masovnog iseljavanja građana, i zato je zadatak na svim odgovornim političkim subjektima da hitno pronadju održiv odgovor. Zato je i politika SDP posebno okrenuta pronalaženju rješenja za nagomilane probleme zbog kojih građani ne vide perspektivu u našoj zemlji. Mi svojim svakodnevnim radom i inicijativama pokazujemo da imamo rješenja i da ne bježimo od problema već da smo srpemni da se uhvatimo u koštac sa ključnim izazovima sa kojima se Crna Gora suočava”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve