Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: SNP-u nije mjesto u evropskoj Vladi

''Iz te partije su iznikli današnji Demokratski front i Demokrate, tako da je potpuno jasno o kome je riječ. To je minijaturni sedmi bataljon''

Socijalističkoj narodnoj pariji nije mjesto u budućoj evropskoj Vladi, jer je riječ o partiji koja negira crnogorsku naciju, ocijenila je za Gradsku radio-televiziju poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

Komentarišući izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića da u manjinskoj Vladi ne treba da budu SD i SDP, ona je istakla da je SDP jedina bila na pravoj strani istorije i građanske, multietničke Crne Gore, dok SNP nije podržala rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kao i smjenu ministra pravde Vladimira Leposavića koji je negirao genocid.

“To je partija koja negira crnogorsku naciju i koja nije osudila agresiju Rusije na Ukrajinu, tako da toj partiji nije mjesto u evropskoj Vladi. Iz te partije su iznikli današnji Demokratski front i Demokrate, tako da je potpuno jasno o kome je riječ. To je minijaturni sedmi bataljon. Najpametnije bi im bilo da Socijaldemokratsku partiju, koja zastupa prave evropske vrijednosti, apsolutno ne pominju”, poručila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DUKLJA
10.03.2022-08:35 08:35

Mandatar za sastav nove vlade dr. Dritan Abazović i šefica za kadrovska pitanja prof.Božena Jelušić( Ministvo javne uprave,digitalnog društva i medija) mogli bi sprovesti šire konsultacije sa ciljem imenovanje Stevana Simijanovića za čelnika Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore.