Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Smijeniti Spajića i Leposavića ako se utvrdi da imaju dvojno državljanstvo

Dva eksponenta ekspertske vlasti, ministar pravde Vladimir Leposavić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, u slučaju da se utvrdi dvojno državljanstvo, hitno se moraju smijeniti jer po zakonu to više ne mogu biti, poručuje poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Dva eksponenta “ekspertske” vlasti, ministar pravde Vladimir Leposavić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, u slučaju da se utvrdi dvojno državljanstvo, hitno se moraju smijeniti jer po zakonu to više ne mogu biti, poručuje poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Kako navodi, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović umjesto nemuštih stavova, kao kod zakona o registru prebivališta “ima – nema” i “tamo – ovamo”, mora da za dvojicu drugih ministara pokrene proceduru utvrđivanja postojanja dvojnog državljanstva u skladu sa članom 24 Zakona o crnogorskom državljanstvu.

“Nadamo se da će ministar Sergej Sekulović biti na strani zakona za koji se deklaratorno zalaže”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve