Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković sa Cetinja: Krivokapić i Abazović da nam se pridruže, relaksirano i bez obezbjeđenja, kao i što obećaše

Krivokapić i Dritan da nam se pridruže, onako relaksirano i bez obezbjeđenja, kao i što obećaše, Bujrum

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković najavila je svoje prisustvo građanskom protestu u Prijestonici, koji počinje danas u 17.00 časova na Dvorskom trgu. Ona je ujedno pozvala da se okupljenima pridruže i čelnici Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, kako su i obećali, bez “obezbjeđenja i rekalsirano”.

“Vidimo se danas na Cetinju, ponosno, hrabro i dostojanstveno za slobodu i čast naše majke, vječne Crne Gore. Krivokapić i Dritan da nam se pridruže, onako relaksirano i bez obezbjeđenja, kao i što obećaše, Bujrum”, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
12.09.2021-16:22 16:22

Gospodjo Draginja nemaju Krivokapic i Abazovic ljudskog morala i obraza da se dovucu na Cetinje,svakako bi ih Cetinjani “docekali”ali govnavom metlom sto i zasluzuju,oprostite na izrazu.Eti ispred manastira gomila pascadi apostolske vlade svetosavskih policajaca,nose im CEtinjani otpadne kosti i splacine da ih “docekaju:i zasluzuju ta pascad.Od koga i za koga cuvaju Cetinjsu Svetinju sram ih bilo nesoji od nesoja.