Nedjelja, 28 Maja, 2023
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Plav će podržati autentičnog kandidata građanske i evropske Crne Gore

Opština Plav je, po njenim riječima, ''nepravedno zapostavljena''

Zbog visedecenijske borbe partije koju predstavljam za građanske i evropske vrijednosti koji čine osnovu suživota ovoga kraja uvjerena sam da ce mi građani Plava pružiti uvjerljivu podršku na predsjedničkim izborima, poručila je kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković na promociji u Plavu.

“Zadovoljstvo mi je što sam opet posjetila opštinu Plav i imala priliku da razgovaram sa građankama i građanima. Političari često umišljeni svojom „veličinom“ zaboravljaju na potrebe i probleme sa kojima se građani suočavaju, a vrlo često je dovoljno samo doći i razgovarati sa ljudima”, istakla je kanidatkinja za predsjednicu.

Opština Plav je, po njenim riječima, “nepravedno zapostavljena”.

“A Plavljanke i Plavljani koji su još na referendumu 2006. pokazali svoju ljubav prema Crnoj Gori zaslužuju mnogo više i mnogo bolje, posebno od nas koji se bavimo politikom. Građani Plava su to dokazali, a dijaspora koja je igrom raznih okolnosti, rasuta po svijetu i dan danas u ogromnoj mjeri pomaže ne samo Plav – već i cijelu Crnu Goru u svakom momentu kada je to potrebno”, kazala je Vuksanović Stanković.

Vuksanović Stanković u Plavu /Foto: SDP

Ona je razgovarala i sa predsjednikom Opštine Plav Nihadom Canovićem o šansama za valorizaciju ogromnih potencijala koji mogu staviti tu opštinu, kako je kazala, “u vrh turističke i privredne ponude u Crnoj Gori”.

“Zadovoljstvo mi je što je moja predsjednička kandidatura naišla na široku podršku Plavljana i Plavljanki, što meni daje dodatan vjetar u leđa da nastavim borbu za ravnopravan položaj žena, pravedno društvo socijalne pravde i ravnomjeran razvoj svih opština u Crnoj Gori”, dodala je Vuksanović Stanković.

Navodi da će kao predsjednica doprinijeti stabilnosti Crne Gore.

“Kao buduća Predsjednica ću na svaki mogući način doprinijeti stabilnosti naše jedine domovine i očuvanju njenog antifašističkog, građanskog i sekularnog karaktera kao neuništivih temelja Crne Gore” – zaključila je kanditatkinja za predsjednicu Draginja Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve