Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Peroviću, najpametnije da kadite po crkvama, jer o poštovanju ljudskih prava i sloboda nemate pojma

Ombudsman da pokrene hitnu proceduru

Zastiđe, pad civilizacijskih vrijednosti i negiranje ljudskih prava žena, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagujući na izjave sveštenika SPC Gojka Perovića o abortusu u sinoćnjoj emisiji na Javnom servisu.

“Ombudsman da pokrene hitnu proceduru. G. Peroviću, najpametnije je da kadite po crkvama, jer o poštovanju ljudskih prava i sloboda nemate pojma. RTCG da objasni građanima odakle pop u emisiji na ovu temu”, poručila je Vuksanović Stanković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
17.05.2022-15:58 15:58

Svaka vam se pozlatila gosodjo Draginja. Kamo srece da imamo jos vise hrabrih i pametnih zena kao sto ste vi da nam pokazu put ka svijetlijoj buducnosti nase jedine Crne Gore. Hvala na paznji.

Crnogorka
17.05.2022-20:07 20:07

Da si nam zdrava i ziva -spas si za MONTENEGRO  -nedaj zlikovcima da nam ruse ugled u SVIJETU -Oce Teroristi da nam -SESTRE i MAJKE – Uniste Oni da se pitaju sa njihovim tijelom i da ih smatraju zivotinjama – Dok je Gos.Draginje i Montenegra to im dozvolit necemo u svoju maticu nek rade sta oce ako im dozvoli VUCIC ! !

COL
18.05.2022-09:33 09:33

Otac nad očevima LOJKO objašnjava kako je fetus u ženskom tijelu ustvari uljez ili čak poput osmog putnika…