Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Očekujemo podršku prijatelja iz Force i njihovih birača

Naša domovina mora, po njenim riječima, ''biti jednaka, ravnopravna i otvorena za sve''

Očekujemo podršku prijatelja iz Force i njihovih birača, kazala je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković u toku današnjeg susreta sa sa rukovodstvom Nove demokratske snage – FORCA u Ulcinju, gdje je u otvorenom i srdačnom razgovoru razgovarano o predstojećim predsjedničkim izborima.

“Danas sam imala čast da se susretnem sa rukovodstvom Force koju predvodi kolega iz Skupštine, Genci Nimanbegu kako bi razgovarali o podršci mojoj predsjedničkoj kandidaturi. Uvijek je zadovoljstvo razgovarati sa onima koji su osvjedočeni borci za suverenu, građansku i proevropsku Crnu Goru, sa onima koji su svoju borbu vodili i dokazali u najtežim vremenima naše bliske prošlosti. Zbog vrijednosti koje su nam zajedničke smatram da se naša borba vodi istim kolosjekom, istim putem, ka istom cilju – građanskoj Crnoj Gori, punopravnoj članici Evropske unije”, navela je Vuksanović Stranković.

Naša domovina mora, po njenim riječima, “biti jednaka, ravnopravna i otvorena za sve”.

“Nećemo pristati da je ona nečija više a nečija manje, zato ćemo zajedno istrajati u borbi za pravednije i inkluzivnije društvo i državu koju će svako poštovati i osjećati kao svoju. Kao osoba koja je i u Skupštini, ali i svugdje gdje je trebalo širom naše zemlje dokazala da se borim za jednaka prava svih u Crnoj Gori prenijela sam prijateljima iz Force da mislim da zaslužujem podršku Force i njenih birača, kao i svih onih progresivnih snaga i pojedinaca koji žele da je vide kao modernu i naprednu državu”, poručila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
08.03.2023-10:29 10:29

Draginja, samo naprijed!
Svim Crnogorkama želim srecan Dan žena!