Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Neću biti izdajnik da bi ušla u Srbiju, niti sluga srpske politike

Vuksanović Stanković je rekla da su prema njoj postupali kao prema kriminalcu, i to samo zbog toga što, kako je kazala, drugačije misli

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković obratila se javnosti nakon neprijatnosti koje je doživjela na beogradskom aerodromu prilikom odlaska u Srbiju i povratka u Crnu Goru.

Ona je, prije svega, zahvalila svima – poslanicima, ambasadi, medijima, koji su, kaže, bili uz nju tokom ovih neprijatnosti.

Vuksanović Stanković je rekla da su prema njoj postupali kao prema kriminalcu, i to samo zbog toga što, kako je kazala, drugačije misli.

“Nikada neću biti izdajnik da bi ušla u Srbiju, neću biti sluga i vazal zvaničnoj politici Srbije”, poručila je ona.

Kako je dodala, imala je neprijatnosti naročito od jednog službenika aerodroma i to po nacionalnoj osnovi, ali nije htjela da iznosi više o tome.

Upitana da prokomentariše izostanak reakcije premijera Zdravka Krivokapića na to što joj se dogodilo, kratko je kazala:

“To ćete pitati njega, ne mene, to više govori o njemu nego o meni.”

Ivan Vujović upitao je sa govornice iz hola Skupštine Crne Gore da li je ovo realizacija onoga što je najavio srpski ministar Aleksandar Vulin.

IzvorAntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JajeKokino
05.07.2021-14:22 14:22

Crnagorska Hrabra nasa draga Damo svaki dan nam Suce jace grije ljepsi sjaj uljepsavas I donosis nasoj voljenoj LJEPOTICI CG ! Daj primjer Zoronjic-Jelusic kako treba cuvat svoju Domovinu a ne zajedno sa Cetnicima rusit ovo nase BLAGO od boga dato ! Da si nam zdrava – ziva i srecna 100 godina Kraljico Crnogorska!