Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Nećete nas ućutkati, fašizam neće proći

''Napade i prijetnje upućene meni, zbog toga nijesam doživljavala samo kao lične, već i kao napade nazadne, nacionalističke politike na građansko, multietničko i evropsko lice naše zemlje koje, uz moje kolege i koleginice i stotine hiljada časnih crnogorskih građana, branim i zastupam''

Za mene lično i moje saborce nema straha u borbi za pravednu, naprednu i evropsku Crnu Goru u kojoj će se svako ko iskreno voli ovu zemlju osjećati kao svoj na svome. A za one koji bi da nas zbog toga ućutkaju samo jedna poruka – fašizam u našoj zemlji neće nikad proći, kazala je u izjavi za CdM poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković.

Naime, Pobjeda je objavila da crnogorska policija od juče obezbjeđuje mjesto stanovanja poslanice Vuksanović Stanković, nakon što su od Agencije za nacionalnu bezbjednost dobili informaciju da je nekoliko članova ekstremnih prosrpskih navijačkih grupa pripremalo fizički napad na istaknutu crnogorsku političarku, članicu Socijaldemokratske partije.

Vuksanović Stanković upozorava da smo u proteklih godinu i po bili svjedoci napada na sve one koji nijesu pristali na slugansku poziciju Crne Gore i uništenje građanskog karaktera naše države.

“Napade i prijetnje upućene meni, zbog toga nijesam doživljavala samo kao lične, već i kao napade nazadne, nacionalističke politike na građansko, multietničko i evropsko lice naše zemlje koje, uz moje kolege i koleginice i stotine hiljada časnih crnogorskih građana, branim i zastupam”, kaže ona.

Ipak, poručuje jasno: “Brutalni lični napadi na sve koji drugačije misle i drugačije se izjašnjavaju neće nas zaplašiti i neće nas pokolebati kako bi prestali sa borbom protiv mračnog “sveta” koji žele da kreiraju. I prvi put kad se neko od nas uplaši, oni će ostvariti pobjedu”.

Kad je u pitanju rad državnih organa, kako ističe, želj da vjeruje da im je bezbjednost svake građanke i građanima Crne Gore vrhunski prioritet i da će svoj posao obavljati časno i profesionalno, kako im zakon i moralna dužnost nalažu.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
-Cicvara
02.02.2022-12:12 12:12

PRIJETNJU jedino mogu Seseljevcki Cetnicki DEMOKRATE uradit   DRAGA NASA GOS STANKOVIC imala je jedino sa tim  Demokratama Cetnicima pogrdne uvrede i zlikovacke prijetnje -ZLO SESELJEVSKA CETNICKA PARTIJA-LUKASENKO-(BECIC)  !