Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Nećemo međunarodnu izolaciju i skretanje sa civilizacijskog kursa koje nam sprema DF većina

''Želimo Crnu Goru u Evropskoj uniji, nećemo međunarodnu izolaciju i skretanje sa civilizacijskog kursa koje nam sprema DF većina!''

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković pozvala je na sjutrašnji protest Pokreta “Ima nas” koji se održava ispred zgrade Skupštine u 19 sati.

“Da još  jednom pošaljemo snažnu poruku da je građanska i evropska Crna Gora nepobjediva. Želimo Crnu Goru u Evropskoj uniji, nećemo međunarodnu izolaciju i skretanje sa civilizacijskog kursa koje nam sprema DF većina! Da je vječna Crna Gora”,- napisala je Vuksanović Stanković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
19.12.2022-17:10 17:10

Draginja, đe bi ti na zadnji skup IMA NS? VAS nije niđe bilo! Draginja što ne reskineš koaliciju sa DF-većinom u Prijestonici? Draginja, zašto lideri POKRTE IMA NAS, ne rekoše ni jednu rijeć izvinjenja onima koji su došli na skup, a oćerali su ih skupa IMA NAS, riječima “Ajte sad kući, skup je završen!” Oni onda ojdoše, ti se ne pojavi a policija DF – većine krenu u kravavi pir nad na šaku prisutnih IMA NAS. Draginja, bilo bi šošeteno da od sada ne govoriš u množini – “nećemo dozvoliti”, “mi želimo”, “ne damo Crnu Goru”. To govori na skupovima… Pročitaj više »