Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković neće na sastanak kod Đukanovića

Zahvalila predsjedniku Đukanoviću na pozivu

Predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković saopštila je danas da neće prisustvovati sjutrađnjim konsultacijama koje je zakazao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom određivanja datuma parlamentarnih izbora.

Draginja Vuksanović Stanković

“Vašu inicijativu i poziv na konsultacije o određivanju datuma parlamentarnih izbora bismo pozdravili da je tom pitanju prethodio završetak dijaloga koji je pokrenuo predsjednik Vlade o ukupnom društvenom i političkom ambijentu koji prati održavanje izbora, sa ciljem kreiranja neophodne političke, kao i ukupne društvene stabilnosti. Više je nego očigledno da je datum održavanja parlamentarnih izbora već određen u internim političkim konsultacijama sa vladajućom partijom, pa cijenim da naš razgovor na tu temu ne bi mogao da promijeni već donijetu odluku”, saopštila je Vuksanović Stanković u pismu upućenom predsjedniku Đukanoviću.

Ona je zahvalila predsjedniku Đukanoviću na pozivu.

Ranije je saopšteno da se Đukanovićevom pozivu neće odazvati predstavnici Demokratskog fronta, Demokrata, Građanskok pokreta URA, Socijalističke narodne partije i DEMOS-a.

Konsultacije kod Đukanovića su zakazane za sjutra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve