Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković Krivokapiću: Ne zauzimajte javni prostor upražnjavanjem svojih vjerskih običaja

''Vi ste Premijer svih građana. Nemojte da zauzimate javni prostor upražnjavanjem svojih vjerskih običaja'', poručila je poslanica SDP-a

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković, reagovala je na izjavu Zdravka Krivokapića, kojom traži da se definiše zakonom da vjernik ne može biti premijer Crne Gore, poručujući mu nema pravo da javno indoktrinira druge.

“Gospodine Krivokapiću, po Ustavu, Crna Gora je građanska država. Vi ste Premijer svih građana. Nemojte da zauzimate javni prostor upražnjavanjem svojih vjerskih običaja”, poručila je poslanica SDP-a.

Zatim je sugerisala premijeru, šta mu je činiti.

“Nemate pravo da javno indoktrinirate druge. Privatno, radite što Vam je volja”, zaključila je Vuksanović Stanković, na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miro
11.03.2021-19:03 19:03

Nikako da shvati da je premijer . To bi bilo dobro da on nije vec predugo na ovoj poziciji. . Svoj dojucerasnji mali zivot preselio je u nas i od naseg normalnog zivota napravio je mali. Izokrece obicaje ,obucava nas novovjerovanjem u kojem se ljube kovcezi jedva poznatih ljudi. Da postoji ministarstvo zdrastva morao bi biti sancionisan. Dokazano je da onaj koji je prebolio covid i ima imunitet moze primiti novi virus bez posledica za sebe ali postaje prenosnik zaraze .