Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović-Stanković: Krivokapić se katastrofalnim rezultatima ”popeo na glavu” građanima

''Bolje bi bilo da premijer razmišlja i djeluje kako zaustaviti ovu galopirajuću inflaciju, no što uobražava da je apsolutistički monarh, pa koristi izraz ''svrgnuti'' koji nije primjeren u demokratijama i demokratskim državama i društvima'', navela je Vuksanović-Stanković

Premijer Zdravko Krivokapić očigledno nije u stanju da shvati da ne samo da je problem, već veliki balast demokratskom razvoju i napretku Crne Gore i njenog društva, kazala je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković.

Ona je istakla da se Krivokapić svojom nesposobnošću, neznanjem i katastrofalnim rezultatima Vlade kojom rukovodi “popeo na glavu” crnogorskim građanima.

”Bolje bi bilo da premijer razmišlja i djeluje kako zaustaviti ovu galopirajuću inflaciju, no što uobražava da je apsolutistički monarh, pa koristi izraz “svrgnuti” koji nije primjeren u demokratijama i demokratskim državama i društvima”, navela je Vuksanović-Stanković.

Time je, kako kaže, indirektno sam priznao da Vlada kojom rukovodi nije demokratska.

”Znali smo to odavno i bez njega, ali dobro je da je makar premijer i sam to priznao”, zaključila je Vuksanović-Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve