Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Kovačević opsjednut mržnjom prema pripadnicima Islama poput njegovih idola Karadžića i Mladića

Poručila je Kovačeviću da mu ''ova politika neće proći u Crnoj Gori''

Šovinistički i islamofobski istup predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića kada je “pjevao u transu jednu izopačenu “pjesmu”” zaslužuje jasnu osudu svih onih koji misle dobro građanskoj i multietničkoj Crnoj Gori, ocijenila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković.

“Najnoviji šovinistički i islamofobski istup predsjednika Opštine Nikšić mladočetničkog pitomca i plaćenika beogradskog režima kad je sa svojim pristalicana pjevao u transu jednu izopačenu “pjesmu” zaslužuje jasnu osudu svih onih koji misle dobro građanskoj i multietničkoj Crnoj Gori”, navela je Vuksanović Stanković na Tviteru.

Poručila je Kovačeviću da mu “ova politika neće proći u Crnoj Gori”.

“Kovačević je očigledno opsjednut mržnjom prema pripadnicima Islama poput njegovih idola Karadžića i Mladića osuđenih za genocid nad Bošnjacima u Bosni. Budi siguran da ti ova politika neće proći u Crnoj Gori. Svako zlo doživi svoj kraj”, zaključila je poslanica SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
15.01.2023-20:11 20:11

“Ako se neko oblači kao četnik, ako se ponaša kao četnik, ako razmišlja kao četnik, ako govori kao četnik, ako se obraća ljudima kao četnik, ako su mu prijatelji i partijske kolege četnici, ako pjeva četničke pjesme on je šta? To je lako, on je gradonačelnik Nikšića!“

Merlin
15.01.2023-20:37 20:37

“ova politika neće proći u Crnoj Gori” — Tačno jer ne možeš ni cenzus da prebaciš, ni ti ni tvoja kombi partija.

Utos
15.01.2023-21:04 21:04

Rece Draginja Srpkinja.

Backovic E.
16.01.2023-01:51 01:51

Ovo uvazena gosp. Draginja nije nista, tj. Jeste maciji kasalj u odnosu na ono sto CG moze uskoro zadesiti. Moze nam se lako desiti da se ubrzo probudimo u nekakvoj Zajednici srpskih opstina ili gradova! Nekakvoj srpskoj autonomnoj oblasti, naravno sve sa Budvom i Herceg Novim, mozda i Barom! E tada nastaje pravi kosmar, haos……a a ona dritanga-bitanga ce govoriti: “Samo relaksirano, samo relaksirano….”!!! Mnogi ce reci da ovo nije moguce. Pa mislili smo da ni ovo nije moguce pa se desava…mislim to puzajuce preuzimanje CG, podnosenje izvjestaja parlamentu druge drzave i takve svinjarije. Na koncu, ako smo do sada… Pročitaj više »

COL
16.01.2023-06:17 06:17

Pomenuti Kovačević bi bio slabašna opozicija da ga ne podržavaju Demokrate i URA koje sad kukavički ćute ili prećutno ohrabruju na takvo ponašanje. Ćute: Ćeman Albin i onaj Kolić ćuti i Suada Zoronić, ćute i kosmopolita Moma i uz momu ćute i u špag stiskaju apanažu dobivenu za ćutnju…