Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović-Stanković: Hitno preispitati rad tužioca u slučaju Gardašević, radi po nalogu Dritana

''Prepadnuto tužilaštvo radi po nalogu Dritana i srpskih obavještajnih službi''

Nema krivice bez dokaza i osude bez presude. Hitno preispitati rad postupajućeg tužioca zbog nesavjesnog rada, navela je Draginja Vuksanović Stanković iz SDP-a reagujući na incident koji se desio juče na podgoričkom aerodromu u kojem je učestvovalo obbezbjeđenje Milana Kneževića iz DF-a i Ivan Gardašević sa Cetinja.

“Prepadnuto tužilaštvo radi po nalogu Dritana i srpskih obavještajnih službi. Podrška porodici Gardašević”, navela je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
08.12.2022-11:42 11:42

Tužilaštvo NIJE PREPADNUTO gospođ Vuksanović-Stanković. Tužilaštvo je SAUČESNIK Drabazoviću, M.Kneževiću, A.Bečiću, Joku Jadnome, A.Mandiću u okupaciji Crne Gore, a podstaknuti od omrznutog srpskog okupatora. Ovo što rade pomenute osobe i njihovi bijedni sljedbenici je najstrašniji terorizam nametnut građanima Crne Gore, a posebno Crnogorcimama i Crnogorkama. Ali gospođo Vuksanović-stanković đe ste Vi i SDP i DPS u cijeloj ovoj situaciji? Tvitujete i fejsbukujete, bačate parole na spontanim okupljanima građanima, potpuno ste sputali odbranu Crne Gore u parlemetu Crne Gore, u kojem ste dozvolili divljanje okupatorskih političkih stranaka. Na opštinskom nivou savršeno sarađujete sa sa partijama neprijateljskim Crnoj Gori i uveliko sa… Pročitaj više »

ZAGA
08.12.2022-13:43 13:43

Draginju uvek PODRZAVATI!!!!!!!!!