Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Glasajte srcem i iz uvjerenja, dajte snagu čistoj Crnoj Gori

Završno obraćanje pred izbore predsjedničkog kandidata SDP-a

Neizmjerno sam srećna što sam obilazeći Crnu Goru u ovoj kampanji imala priliku da se susretnem sa mnogima od vas, da vas čujem, da vas saslušam, da saznam o čemu razmišljate, da osjetim vaš svakodnevnevni život, izazove koje život nosi, saopštila je kandidatkinja SDP-a za Predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković.

Kako je istakla, taj neposredni kontakt sa vama uvijek mi je davao dodatnu snagu da istrajem i da dam svu sebe u svojoj političkoj borbi za ljepšu, bolju i srećniju našu jedinu domovinu Crnu Goru.

“Želim od srca da vam zahvalim na podršci koju mi pružate. Znam da me razumijete kada kažem da mi do bolje Crne Gore možemo doći jedino ako budemo radili srcem. Znam i da, za razliku od vas, obično, političari to i ne razumiju baš najbolje ali izbori i služe da ne izaberemo takve političare”, poručila je Vuksanović Stanković.

“Vi znate da ja sve radim iz srca”, kazala je ona, ističuči da kada radite srcem, i kada vas vodi emocija prema jedinoj domovini nekad znate i da pogriješite. Ali najvažnija je čista i dobra namjera.

“Niko nema nijedan razlog da 19. marta ne glasa za kandidata koji mu je najbliži po uvjerenjima, za kojega smatra da će biti njegov najbolji predstavnik. Zato vas pozivam da glasate iz uvjerenja a ne iz straha. Oni političari koji žele da bude strah u vama ne cijene vas. Ja baš zato što vas cijenim pozivam vas da slušate samo glas svojih uvjerenja, duboko svjesna da ima i dosta onih koji se ne slažu sa nekim mojim stavovima”, naglasila je Vuksanović Stanković.

Ona je istakla da je, podrška njenoj kandidaturi najmanje podrška njoj.

“Podrška mojoj kandidaturi je najmanje podrška meni. To je podrška i davanje snage onoj najčistijoj Crnoj Gori, Crnoj Gori bez ikakvih kalkulacija, onoj Crnoj Gori koja je u pitanjima temeljnog odnosa prema državi uvijek ostala ista. Crnoj Gori koju čini rijeka slobodnih ljudi koje ne kontroliše nijedan centar moći. Crnoj Gori koja je na pravoj strani istorije više od tri decenije”, poručila je Vuksanović Stanković.

Kandidatkinja za predsjednicu ističe da, Crna Gora mora biti što snažnija, “ako hoćemo da oduvamo sve one ružne vjetrove koje su nam donijeli i oni stari i ovi novi vlastodršci”.

“Dajte snagu takvoj Crnoj Gori! Raširite jedra takvoj Crnoj Gori. Ne sumnjam da će 19.marta biti tako. Ja vas nikada neću iznevjeriti jer volim Crnu Goru srcem. Srećna nam pobjeda i nek je vječna Crna Gora”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve