Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Đurović mora malo više poznavati istoriju svoje države, CPC svoja na svome i njena prava se ne dovode u pitanje

Vuksanović Stanković je poručila predsjednici Skupštine Danijeli Đurović da je neophodno da sa te pozicije malo više poznaju istoriju svoje države

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković poručila je predsjednici Skupštine Danijeli Đurović da je neophodno da sa te pozicije malo više poznaju istoriju svoje države.

“Sa SPC neće biti potpisan temeljni ugovor, već ugovor sa njenim eparhijama u skladu sa Ustavom. CPC je svoja na svome i njena prava se NE dovode u pitanje”, navela je na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zeković
24.06.2022-10:17 10:17

Gospođo Stanković-Vuksanović, šokirali ste crnogoske građane kada ste ustoličili Buja za gradonačelnika Prijestonice. Preneraženi razočarenjem suverenista Vašim i SDP-a gestom poslije izbora na Cetinju, Vi ste dali idvosmislenu zjavu da “nikad nećete ići zajedno sa onima koji kidišu na Crnu Goru”. Odmah potom popli ste zajedno sa onima koji istinski i nedvosmisleno užasno KIDIŠU na Crn u Goru, komadajući je u paramparčad. I to nemilosrdno. Vi pomalo twit-ujete na to, pomalo bačiti koju bombastu u Parlamentu. I to je sve. A karavani strašnih neprijatelja Crne Gore stalno prolaze, sve ih je više, sve su agresivniji. Crnogorci su sve sabijenijii u… Pročitaj više »