Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Ćutanje Krivokapića i Bečića potvrda da je Markuš ogledalo ove vlasti i Vlade

Vuksanović Stanković se osvrnula i na ćuranje državnog vrha na uvrede koje je na njen račun iznio jedan Vladin funkciiner

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković u izjavi za CdM poručuje da je neće pokolebati ni zaplašiti bezobzirni napadi i uvrede kojima je izložena u poslednje vrijeme.

Kao što javnost zna, poslanica Vuksanović Stanković meta je bezprizornih, uvredljivih, ogavnih i prizemnih napada. Posljednji u nizu stigao je od člana Nacionalne komisije za UNESCO Jovana Markuša, koji je prije nekoliko dana na Twitteru objavio fotografiju Vuksanović Stanković, koju su pratile brutalne uvrede.

Poslanica SDP kaže da je svaka riječ suvišna u odnosu na ogavne komentare koji dolaze od strane “iskompleksiranih osoba, očigledno nedovršenih u psihičkom i fizičkom razvoju.”

“Ovo nije samo napad na mene, ovo je napad nazadne, politički vulgarne, velikosrpske nacionalističke politike na onu politiku koja predstavlja građansko, multietničko, evropsko i crnogorsko lice a koju, uz moje kolege i koleginice, branim i zastupam”, dodaje ona.

Vuksanović Stanković se osvrnula i na ćuranje državnog vrha na uvrede koje je na njen račun iznio jedan Vladin funkciiner.

“Nažalost, ćutanje premijera Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Alekse Bečića na ove užasne napade vladinog funcionera potvrđuje da je upravo Markuš slika i ogledalo ove vlasti i ove Vlade. Brutalni lični napadi na sve koji drugačije misle i drugačije se izjašnjavaju kako bi se zaplašili i prestali sa borbom protiv srpskog sveta koji kreiraju”, poručuje ona.

Ipak, Vuksanović Stanković šalje i jasnu i nedvosmislenu poruku.

“Neće nas zaplašiti i neće nas pokolebati! Danas na dan strijeljanja heroja Gojka Kruške i njima i ostalim slugama stranih centara poručujemo – Sa Lovćena kliče vila – Crna Goro majko mila! Fašizam u našoj zemlji neće nikad proći”, poručila je ona u izjavi za CdM.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
blavor
15.01.2022-18:50 18:50

A zar očekuješ da ti se izvini jedan nadobudni plagistar i jedna olinjala pijana dr*ina?