Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović-Stanković: Bratić pokušava da promoviše ideologiju iz 90-ih, tražimo da se smijeni u najkraćem roku

Ministarka Bratić pokazala je jasnu namjeru da obrazovni sistem prilogodi vjerskim stanovištima i željama, kazala je poslanica SDP-a

Ministarka Vesna Bratić pokazala je jasnu namjeru da obrazovni sistem prilogodi vjerskim stanovištima i željama, pa su ključne preporuke za nova postavljenja nacionalna i vjerska pripadnost, kazala je na pres konferenciji poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković.

“Bratić pokušava ne samo da sprovede u djelo ideje koje su u suprotnosti sa modernim obrazovnim sistemom nego pokušava da promoviše ideologiju koja je bila aktuelna 90-ih”, navela je ona.

Predlažemo da se Vesna Bratić koja je najodgovornija za ovo stanje smijeni u najkraćem roku, kazala je Vuksanović-Stanković.

Bez odgovora URE i Demokrata na Interpelaciju za smjenu Vesne Bratić

Predsjednik SDP-a Raško Konjević kazao je da očekuju da će Interpelacija za smjenu Vesne Bratić dobiti potrebnu podršku i da će se naći u skupštinskoj proceduri.

FOTO: AntenaM

“Danas, do kraja dana, trebalo bi da dobijemo stavove o Interpelaciji. Očekujemo da će biti dovoljan broj potpisa od 27 poslanika i da ce ona biti u skupštinskoj proceduri”, kazao je on.

Naveo je da od GP URA i poslaničkog kluba Demokrata nijesu dobili odgovor u vezi sa Interpelacijom.

IzvorAntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve