Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vuksanović-Stanković: Abazoviću, ti jedino štitiš interese crkve Srbije

Objavi Abazoviću Temeljni ugovor ako smiješ. Pisali su ga u Beogradu, a vaše je bilo samo da klimnete - toliko se pitate, poručila je poslanica SDP-a

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković pozvala je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da objavi Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

Abazović je ranije saopštio da je vidio Temeljni ugovor SPC, navodeći da je ispravljeno sve što je bilo sporno u tom dokumentu.

“Objavi Abazoviću Temeljni ugovor ako smiješ. Pisali su ga u Beogradu, a vaše je bilo samo da klimnete – toliko se pitate”, navela je Vuskanović-Stanković u Tviter objavi.

Ona je istakla da Abazovići od 30. avgusta jedino štiti interese crkve Srbije.

“Crnogorci, njihova nacionalna i vjerska prava, za vašu apostolsku Vladu ne postoje. E pa, čućete nas”, poručila je Vuksanović-Stanković.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vuksanović-Stanković: Abazoviću, ti jedino štitiš interese crkve Srbije – CG Vijesti
11.08.2021-15:30 15:30

[…] Aktuelno […]

Krsto
14.08.2021-17:42 17:42

Draga Draginja..Nemanja Abazovic stiti najprije svoje interese i svoj dzep..On radi za onoga ko mu vise plati…U ovom slucaju to su Srbija i SPC…Jer kako bi on drugacije posjedovao skupocjeni mercedes nosio Armani odijela i na ruci sat od 17.500 EVRa?Luidj Skrelja mu je u lice rekao da je porodica Abazovic decenijama radila za UDBU..I zbog toga je dobio prijetnju da ce biti uhapsen..