Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović odgovorio GP URA: Prije traktora bili su tenkovi

Prema njegovim riječima, politika koja je oslobađala Hrvatsku od Hrvata, a danas bi Crnu Goru od Crnogoraca, ne žali za žrtvama i ratovima, već za porazima

O pogubnosti politike koja je dovela do Vojno redarstvene akcije Oluja najbolje je da gospoda iz Građanskog pokteta URA pitaju Aleksandra Vučića, ako ga skoro vide, navedeno je u saopštenju hrvatske građanske inicijative, koje potpisuje lider stranke Adrijan Vuksanović.

“On je pravi reprezent tragične politike koja je došla tenkovima, a danas manipulira s nesretnim narodom koji je, po naređenju milicajca Mileta Martića, otišao traktorima. To je politika “carstva nebeskog” i onih koji su se za njega “opredelili”, a zapravo se radi o carstvu zemaljskom, o granicama Karlovac – Karlobag – Virovitica i izlasku na toplo crnogorsko more”, istakao je Vuksanović.

Prema njegovim riječima, politika koja je oslobađala Hrvatsku od Hrvata, a danas bi Crnu Goru od Crnogoraca, ne žali za žrtvama i ratovima, već za porazima.

“Da se, nakon pet godina maltretiranja i iživljavanja nad nesrpskim stanovništvom, Hrvatska nije obranila upravo od takve politike, danas bi se mučila s otvorenim balkanima i s temeljnim ugovorima”, naglasio je Vuksanović.

On je podsjetio da su Crna Gora i Hrvatska dvije prijateljske države.

“Tako će i ostati, usprkos Urinim i sličnim interpretacijama prošlosti koje gubitnika ne smiju podsjećati na njegov poraz”, zaključio je Vuksanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
CO
06.08.2022-11:37 11:37

Puna podrška ovom čestitom čovjeku…

Lada
06.08.2022-11:54 11:54

Vecina Srba iz Hrvatske ima očitu amneziju.Oni se sječaju Oluje, a namjerno” zaboravljaju” što je bilo prije: protjerni Hrvati iz svojih kuca, potpuno uništena hrv.sela, bombardovani gradovi, divljačko iživljavanje i ubijanje stanovništva.
To se sistemstski prešucuje pa opet Srbi ispadaju “žrtve .”
Pobogu, dosta je toga!

RIR
06.08.2022-12:42 12:42

…da ova NAŠA CG ima nekim čudom dva Adrijana Vuksanovica u vrhu države da oforme svoje ekipe ,nebi CG ulazila u krize…
/ petkom je bio gost ,sa jos dvoicom,na “Anteni M “–čovjek je SJAJAN !
zaboravljaju srbi iz Knina …što su dobijali planom Z4 –čoče ,glat odbili pod sugestijom centrale BG–sad čoče pomen “oluje”
…a kako su htjeli da ih ekspresno sve nasele na Kosovo i to su zaboravili–brigu srba za srbe…

DUKLJA
06.08.2022-19:10 19:10

VAŠ ODNOS , I ČLANSTVA VAŠE STRANKE HGI PREMA CRNOJ GORI JE ZA SVAKO POŠTOVANJE SLEDEĆE IZBORE IMATE PODRŠKU CRNOGORSKIH PATRIOTA SVIH VJERA I UVJERENJA.HGI MORA BITI PARLAMENTARNA STRANKA.TO JE INTERES CRNE GORE.

Crnogorka
07.08.2022-00:15 00:15

Svi znamo da su prvo bili popovi pa topovi pa lopovi i okupacija HRVATSKE -HRVATSKA BEZ HRVATA a onda kontra OFANZIVA-oluja i traktorijada ! Isti slucaj CG ima -oce crnu goru bez CRNOGORACA !!!!