Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vuksanović čestitao Dan državnosti repubike Hrvatske

''Osim što obnavlja sjećanja na te velike dane, blagdan koji danas obilježavamo svjedoči o snazi žrtve koja je bila neophodna da bi danas mogli slaviti''

“Današnji državni blagdan obnavlja ponosne uspomene na konstituiranje prvog demokratski izabranog i višestranačkog Hrvatskog sabora, institucije koja je bila čuvar hrvatske državnosti kroz stoljeća”, naveo je predsjednik HGI Adrijan Vuksanović u čestitki povodom Dana državnosti Republike Hrvatske.

“Ovaj događaj je bio uvod u ostvarenje sna mnogih generacija, a našoj je pripala čast i posebnost da živimo upravo u vremenu stvaranja suverene, samostalne i međunarodno priznate Republike Hrvatske. Osim što obnavlja sjećanja na te velike dane, blagdan koji danas obilježavamo svjedoči o snazi žrtve koja je bila neophodna da bi danas mogli slaviti. Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim građanima Republike Hrvatske i hrvatskom državnom vodstvu u ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno, čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske”, navedeno je u čestitki Vuksanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve