Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: Zahtijevamo da se premijer izvini Gradskoj RTV i da prestane da prijeti medijima

''Zahtijevamo da se premijer izvini Gradskoj RTV i da prestane da prijeti medijima i time opstruira evropski put  Crne Gore'', poručila je Vuković

Nakon što je premijer Dritan Abazović novinarku Gradske RTV Bojanu Dabović, koja mu je prethodno postavila pitanje o navodnoj umiješanosti njegovih partijskih i koalicionih partnera u različite slučajeve korupcije, optužio za govor mržnje, a onda Gradsku RTV, prijeteći joj “blokiranjem”, uporedio sa opskurnim ruskim portalom Sputnjik, reagovala je poslanica DPS-a, Aleksandara Vuković.

Vuković je napisala na Tviteru sljedeće: “Kad bi bilo na meni da odlučim treba li imati vladu bez novina ili novine bez vlade, bez oklijevanja bih izabrao ovo drugo”, davnašnje su riječi Tomasa Džefersona”.

“Zahtijevamo da se premijer izvini Gradskoj RTV i da prestane da prijeti medijima i time opstruira evropski put  Crne Gore”, poručila je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zoran icevic
28.07.2022-14:16 14:16

Dgitana pod hitno ,poslat u Dobrotu na lijecenje.Bruka na izlaganje Damjanovica o finansijskoj situaciji,CEREKA SE K'A LUD..Rsdi na unistennu Crne Gore,a DPS ,SD, SDP,samo pricaju,bez konkretnih rezultata.DOKLE BREEEE.