Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Vladajuća većina brutalno pogazila Ustav i zaustavila napredak ka Evropskoj uniji

Dodatno je ukazao na posljedice koje može da izazove usvajanje Zakona o državnom tužilaštvu

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je da je danas  vladajuća većina brutalno pogazila Ustav, suspendovala demokratski poredak i zaustavila napredak zemlje ka članstvu u Evropskoj uniji a sve iz revanšizma koji osjećaju prema Demokratskoj partiji socijalista.

“Danas je vladajuća većina, čiji je jedini cilj obračun (po svaku cijenu) sa DPS-om, brutalno pogazila Ustav, suspendovala demokratski poredak i zaustavila dalji napredak naše zemlje ka članstvu u EU”, napisao je on.

Dodatno je ukazao na posljedice koje može da izazove usvajanje Zakona o državnom tužilaštvu.

“Ljudi moraju biti svjesni opasnosti u kojoj se nalazimo kao država i društvo”, objavio je Vuković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
12.05.2021-19:02 19:02

E moj Vukovicu,Vi ste posteni inteliktualac..DPS je napravio toliko gresaka..da mi iz ovog srbijanskog nacizma i klerofasizma ne mozemo izaci na slobodu..Kad se gradi kuca..gospodine Vukovicu..glavno je da su temelji cvrsti..a kod nas ..kako vidite nijesu cvrsti..vasa inteligencija je nasu drzavu upropastila..sad lvaladju primitivci..fasisti i teroristi..i oni su vidjeniji od Vas..koji ste sve dali za pravdu i zakone EU..
Da bi se sad izvukli..iz ove brutalne nacisticke..srpsko fasisticke situacije..mora se strategija vase politike promijeniti…. i to na najradikalniji nacin..ako zelimo da prezivimo!