Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Vjerovali ili ne, ovo je odgovor kako namjeravaju da sprovedu program Evropa sad 2

Filip Radulović u videu koji je objavio Vuković ništa nije objasnio, već je samo ponovio da ovaj program podrazumijeva da će prosječna neto zarada iznositi 1.000 eura

Kandidat za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” Ivan Vuković objavio je na svom Instagram profilu isječak iz duela na TVCG u kome njegov partijski kolega Miki Anđušić pita predstavnika Pokreta Evropa Sad o tome kako taj pokret namjerava da sprovede program Evropa Sad 2.

Filip Radulović u videu koji je objavio Vuković ništa nije objasnio, već je samo ponovio da ovaj program podrazumijeva da će prosječna neto zarada iznositi 1.000 eura, minimalna 700, a minimalna penzija 450 eura, te je obećao da će ga ispuniti, ne i kako.

“Vjerovali ili ne”, naveo je Vuković.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
02.06.2023-00:55 00:55

U narednom periodu, a u okviru ES002 će mo tajno ali orgaizovano otvoriti tri rudnika zlata i dva rudnika dijamanata i to po najsavremenijim standardima. Proizvodnja zlata i dijamanata će preporoditi Crnu Goru, a građanima će omogućiti život u blagostanju. Plate radnika će skočiti na pet iljada€, a penzije peonzionera barem na tri iljade€. Ču se glas iz mase valjda nekog remetilačkog faktora kako niđe, kod nas, nema zlata i dijamanata. Daj ne remeti idilu opet se ču glasno od nosilaca ideja ako nema podići će mo krediti i kupiti zlato i dijamante i onda organizovati njihovu proizvodnju, svi zamukoše… Pročitaj više »