Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Velikosrpska politika nikad nije poražena, samo je dobila mlađe i uglađenije propovjednike

Vuković je podsjetila na parolu ''Gotov je'', koja se 2000. godine odnosila na Slobodana Miloševića, a kojom ga je srpska opozicija ispratila u prošlost

Velikosrpska politika nikad nije poražena, samo je dobila mlađe i uglađenije propovjednike (apostole) – “Evropa sad”, dok traje izborna kampanja, a poslije, naravno, “srpski svet”, poručila je poslanica DPS-a, Aleksandra Vuković. 

Vuković je podsjetila na parolu “Gotov je”, koja se 2000. godine odnosila na Slobodana Miloševića, a kojom ga je srpska opozicija ispratila u prošlost.

“Naš SNP je ostao uz Miloševića i nikad se nije odrekao njegove politike. Protiv te politike mi smo se borili od 1997. godine”, navela je Vuković u objavi na Twitteru.

Ona je istakla da danas, tu parolu koriste ljudi čiji su očevi bili i ostali u SNP-u, tj. u sjenci Miloševićeve (velikosrpske) politike, želeći da njome isprate borca za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, Mila Đukanovića.

“Velikosrpska politika nikad nije poražena, samo je dobila mlađe i uglađenije propovjednike (apostole). “Evropa sad”, dok traje izborna kampanja, a poslije, naravno, “srpski svet”. Da su, bar, originalni”, navela je poslanica DPS-a.

Vuković je zaključila da će ubrzo, biti gotovo sa plagijatorima, falsifikatorima i strašljivcima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ana iz Beograda
25.03.2023-20:01 20:01

Obožavam te.