Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: U želji da zaštitim Mariju Vuković, predložio sam joj da pruži podršku u drugačijoj formi

Marijina podrška aktuelnom gradonačelniku Vukoviću, izazvala je brojne komentare

Povodom podrške Marije Vuković listi Pokreta “Svi za naš GRAD”, te brojnih komentara izrečenih tim povodom, oglasio se nosilac liste, dr Ivan Vuković.


Podsjećajući da je Pokret “Svi za naš GRAD”, u vremenu u kom dominiraju političke podjele i tenzije, sugrađanima ponudio platformu koja je inkluzivna, koja otvorena za sve ljude koji vole Podgoricu – platformu koja ne dijeli već okuplja, nosilac liste dr Ivan Vuković istakao je da je “počastvovan time što je puno sugrađana, među kojima i značajni broj istaknutih pojedinaca i ljudi koji nemaju nikakve veze sa politikom, podržao Pokret”. Podrška je, između ostalih, došla i od sportskih idola savremene Crne Gore – Danke Kovinić i Marije Vuković.

Nažalost, Marijina podrška aktuelnom gradonačelniku Vukoviću, izazvala je brojne komentare.

“Iznad svega cijenim Marijino povjerenje i njenu iskrenu namjeru da, kao neko ko ne pripada nijednoj partiji, niti ima bilo kakvu ambiciju da se bavi politikom, podrži mene i moj tim. Vođen osjećajem odgovornosti i obavezom da je zaštitim od svega što bi, na bilo koji način, moglo negativno uticati na njenu sportsku karijeru, predložio sam joj da umjesto učešća na listi, pruži podršku u drugačijoj formi, što je ona i prihvatila”, istakao je Vuković.

Zahvalio se Mariji na prodršci uz iskreno “žaljenje zbog neprijatnosti kojima je bila izložena”.

“Uz iskreno žaljenje zbog neprijatnosti kojima je bila izložena proteklih dana, koristim priliku da još jednom zahvalim našoj sportskoj heroini na tome što je odlučila, vođena najplemenijim pobudama, da bude uz mene u ovom trenutku”, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve