Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: U naredne četiri godine 10.000 novih radnih mjesta u Podgorici

''Ono što je najvažnije za kvalitet života građana Podgorice, nastavićemo posvećeno da radimo na otvaranju novih radnih mjesta. Podsjećamo da je Podgorica danas stabilan finansijski sistem, koji je svoj budžet udvostručio za period od četiri godine'', rekao je Vuković

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je juče samo neke od najznačajnijih projekata koji će činiti okosnicu razvoja Podgorice u naredne četiri godine. Posebna pažnja, kako je naveo, biće posvećena otvaranju novih radnih mjesta, saopšteno je iz Pokreta.


“Ono što je najvažnije za kvalitet života građana Podgorice, nastavićemo posvećeno da radimo na otvaranju novih radnih mjesta. Podsjećamo da je Podgorica danas stabilan finansijski sistem, koji je svoj budžet udvostručio za period od četiri godine”, rekao je on.

Zato ćemo nastaviti, dodao je, da radimo na korišćenju ogromnih potencijala kroz realizaciju projekta biznis zona, ali i da pružamo još snažniju podršku razvoju preduzetništva, a sredstva za ovu namjenu biće dvostruko veća.

“Svi napori u ovoj oblasti rezultiraće time da u naredne četiri godine Podgorica dobije 10.000 novih radnih mjesta, što će dovesti do eliminacije problema nezapošljenosti, budući da ćemo stvoriti pretpostavke da svi radno sposobni građani budu dobiju zapošljenje”, istakao je Vuković.

Prema njegovim riječima, danas znaju mnogo više nego što su znali prije četiri godine, mnogo su iskusniji, imaju mnogo više samopouzdanja, imaju mnogo veći motiv, energiju i želju da nastave jer znaju šta to 200.000 ljudi u glavnom gradu.

“I zato, nastavljamo dalje… Svi za naš GRAD“, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
30.09.2022-11:14 11:14

Pokretu “SVI ZA NAŠ GRAD – IVAN VUKOVIĆ” se mora vjerovati jer su sve što govore potvrdili na djelu, rezultatima. Novih 10.000 radnih mjestta nije samo pitanje zapošljavanja radno sposobnih građano, nego je i fantastičan doprinos prihodima grada i većem standardu života. Građani Podgorice, koji misle dobro svojim porodicama, prijateljima, sebi trebaju glasati za Pokret “SVI ZA NAŠ GRAD – IVAN VUKOVIĆ”. POKRET “SVI ZA NAŠ – GRAD – IVAN VUKOVIĆe NEMA dobre alternative za građane Podgorice. ..