Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Stop URAlizovanom kriminalu, stop URAlizovanim prodavcima Crne Gore

''Moramo građanima reći sve što znamo o ovome skandalmejkeru koji se lažno predstavlja kao premijer. Upozoravamo NATO i EU partnere na veliku opasnost koju on predstavlja za naše zajedničke interese.''

Odlazeći premijer Dritan Abazović je usred duvanske afere koja se odvija u vrhu njegove partije smijenio direktora ANB-a koji je učestvovao u raskrinkavanju te afere, kao i one sa ruskim špijunima u Crnoj Gori, navela je poslanica Demokratske partije socijalista Aleksandra Vuković.

“Moramo građanima reći sve što znamo o ovome skandalmejkeru koji se lažno predstavlja kao premijer. Upozoravamo NATO i EU partnere na veliku opasnost koju on predstavlja za naše zajedničke interese”, navela je poslanica DPS-a na Tviteru.

Zatim je dodala.

“Ne pominjemo mi URA-u i Abazovića zato što imaju snagu, nego zato što srušeni, bez podrške u parlamentu, uzurpiraju vlast i pod krinkom borbe protiv kriminala štite svoje koruptivne i kriminalne radnje. Stop URAlizovanom kriminalu! Stop URAlizovanim prodavcima Crne Gore”, ističe Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
09.10.2022-19:11 19:11

I agree with you, Miss Aleksandra. But how to stop this SCANDAL MAKER? That is the crucial question, and the answer to it lies with you and DPS. The alternative is to go out on mass protests right now and get that ignorant person out of power.

COL
09.10.2022-19:38 19:38

Bože ako te ima hvala ti na ovoliko ljepote i pameti u ovoj đevojci.