Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Pobijedićemo kako bi Zabjelo i Podgorica nastavili intenzivno da se razvijaju

Juče se talas sjajne energije osjetio i na Zabjelu, gdje je u nedavno rekonstruisanoj Ulici kralja Nikole, otvorena još jedna kancelarija Pokreta

Pokret “Svi za naš GRAD dr Ivan Vuković” nastavlja sa aktivnostima u svim djelovima grada. Juče se talas sjajne energije osjetio i na Zabjelu, gdje je u nedavno rekonstruisanoj Ulici kralja Nikole, otvorena još jedna kancelarija Pokreta.

“Divan i sunčan dan na Zabjelu, Zabjelu novih parkova i igrališta, rekonstruisanih ulica, umivenih fasada. Zabelo od danas ima i prostorije Pokreta “Svi za naš GRAD”. Kao i svaki prethodni put, otvorili smo ih u jednoj sjajnoj atmosferi, pred velikim brojem naših sugrađanki i sugrađana, ljudi punih pozitivne nergije, entuzijazma i optimizma, u susret velikoj pobjedi 23. oktobra. Pobijedićemo za naš grad, pobijedićemo kako bi Zabjelo i Podgorica nastavili intenzivno da se razvijaju, pobijedićemo kako bi Podgorica sačuvala svoj prepoznatljivi duh. Pobijedicemo kako niko ne bi izgubio. Nastavljamo dalje, svi za naš GRAD”, poručio je nosilac liste Ivan Vuković, na Zabjelu.

Podsjećamo, Pokret “Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković” otvorio je kancelarije i prostore u centru grada, Zagoriču, na Starom aerodromu, u TC “Mall of Montenegro” i juče na Zabjelu.

Zamišljeno je da ove kancelarije budu mjesta gdje će građani moći da se infomišu o svemu što je urađeno na teritoriji Podgorice u prethodne četiri godine, al ii o tome kakvi su planovi Pokreta za naredne četiri godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve